Biban De Mare Cu Unt De Ciuperci Shiitake

Biban De Mare Cu Unt De Ciuperci Shiitake
Bibanul de mare cu unt de ciuperci Shiitake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție conține 526 calorii, 63G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci shiitake, mirin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Saut bass cu sos de ciuperci shiitake, Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, și Omletă Cu Ciuperci Shiitake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista