Bibanul de mare cu Chard elvețian și Beurre Blanc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 618 calorii, 38g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $6.84 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați păstaie de vanilie, oțet balsamic, fenicul pentru copii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma păstăia de vanilie, puteți urma acest fel principal cu Mini biscuiți de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Beurre Blanc, Beurre Blanc, și Beurre Blanc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.