Biban de mare cu ardei roșu și tapenadă de măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare cu ardei roșu și tapenadă de măsline. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $6.01 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesto cumpărat, ardei prăjiți din borcan, pesto cumpărat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!), și Tapenadă De Măsline.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente în procesor.
2
Adăugați 2 linguri de ulei și piure până aproape neted. Condimentează după gust cu sare și piper. (Tapenade se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Ulei De Gătit
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți restul de 11/2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați bibanul de mare cu sare și piper. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați pește în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Seabass
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Întindeți 2 linguri de tapenadă deasupra fiecărui file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pește
8
Coaceți peștele până când este opac în centru, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați pe plăci.
10
Garnisiți cu pene de lămâie și cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.