Biban de mare cu ardei roșu și tapenadă de măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare cu ardei roșu și tapenadă de măsline. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $6.01 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesto cumpărat, ardei prăjiți din borcan, pesto cumpărat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!), și Tapenadă De Măsline.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente în procesor.
Adăugați 2 linguri de ulei și piure până aproape neted. Condimentează după gust cu sare și piper. (Tapenade se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți restul de 11/2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Presărați bibanul de mare cu sare și piper. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați pește în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe foaia de copt cu margini.
Întindeți 2 linguri de tapenadă deasupra fiecărui file de pește.
Coaceți peștele până când este opac în centru, aproximativ 8 minute.
Garnisiți cu pene de lămâie și cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.