Biban de mare aburit cu carne de porc mărunțită
Basul de mare aburit cu carne de porc mărunțită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,13 USD pe porție. O porție conține 336 calorii, 47G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, scallions, biban de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas Cu Dungi Aburite, Aburit Din Asia Biban De Mare În Sac, și Biban de mare aburit sau Snapper roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Asigurați-vă că vânzătorul de pește a îndepărtat toate solzii, branhiile, viscerele și membranele din pește. Clătiți bine peștele în interior și în exterior, apoi uscați bine.
Așezați într-un vas steamproof.
Pentru a face marinada, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele.
Presărați marinada uniform pe interiorul și exteriorul peștelui.
Într-un alt castron mic, amestecați carnea de porc, uleiul de susan, sosul de soia și zahărul.
Presărați amestecul peste pește și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Pregătiți un wok pentru aburire folosind un suport pentru prăjituri (așezați un suport pentru prăjituri peste apă clocotită într-un wok), așezați vasul cu peștele pe suport, acoperiți și aburiți timp de 12 până la 15 minute sau până când un bețișor alunecă ușor în carnea peștelui.
Se toarnă uleiul de ceapă peste pește și se presară cu scallions.
Scoateți vasul din wok și serviți peștele în vasul său de gătit.
Dacă se folosește un vas metalic pentru a ține peștele în timp ce aburește, timpul de aburire va fi redus la jumătate.
De la stăpânirea artei gătitului chinezesc de Eileen Yin-Fei Lo. Text copyright 2009 de Eileen Yin-Fei Lo; fotografii Copyright 2009 de Susie Cushner. Publicat de Chronicle Books LLC.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.