Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bianco Rosso Verde Arancini. Această rețetă servește 15 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 ore și 10 minute. Dacă aveți mozzarella, pecorino, stoc de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pesche al vino rosso (piersici în vin roșu), Brasato al vino rosso (carne de vită înăbușită în vin roșu), și Friptură de vită în vin roșu (Carni Arrosto al Vino Rosso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați busuiocul și usturoiul într-un robot de bucătărie și amestecați în timp ce adăugați încet uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați sare și piper după gust. Continuați acest proces până când a fost folosit tot busuiocul. Rezervați 1/4 cană de pesto pentru a se amesteca în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Transferați pesto-ul rămas într-un bol și amestecați cu brânzeturile mărunțite. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru orez: într-o cratiță medie la foc mare, adăugați bulionul de vită, untul și sarea. Când stocul ajunge la fierbere, adăugați orezul și amestecați-l puțin pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Lăsați-l să se fierbe și coborâți focul puțin până la mediu. Amestecați orezul din când în când, doriți ca orezul să absoarbă tot lichidul; ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute. Gustați orezul; ar trebui să fie ușor al dente, dar cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Scoateți oala de pe foc, adăugați brânzeturile și adăugați pesto-ul rezervat de 1/4 cană la orez și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă orezul pe o foaie de copt și se întinde într-un strat subțire. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească, de preferință peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Pentru umplere și asamblare: porționați orezul răcit în porții identice. Ne cântărim la 1,6 uncii. Luați o porție și formați-o într-un semicerc în palma mâinii, făcând o formă asemănătoare cupei pentru a plasa pesto și roșii cherry. Scoateți aproximativ 1 linguri de amestec de pesto-Brânză în jumătate de bilă și apoi 2 jumătăți de roșii. Luați o altă porție de orez și aplatizați-o într-o formă de disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Așezați acel disc peste jumătatea mingii pentru a închide pesto-ul și roșiile în centru. Aveți un castron cu apă caldă în apropiere în care să vă scufundați mâinile; va face procesul mai ușor și mai puțin lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Rotiți mingea pentru a închide toate ingredientele în centru și formați-o într-o minge perfect rotundă. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1
Așezați făina și 1 1/2 căni de apă rece într-un bol și adăugați un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă cu un bici până se omogenizează și aproximativ consistența eggnogului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Unt Tari Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Așezați pesmetul într-un castron mare sau vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Rotiți fiecare bilă în aluat și scuturați excesul de aluat. Apoi rotiți fiecare bilă în pesmet. Repetați cu toate bilele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Zahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Folosiți o oală grea cu suficient ulei de canola pentru a scufunda bilele. Asigurați-vă că uleiul nu este aproape de vârful oalei, deoarece se va revărsa atunci când vă aruncați bilele. Aduceți uleiul la 350 de grade F, folosind un termometru cu temperatură ridicată, dacă aveți unul. Dacă nu, puteți arunca o bucată mică de pâine albă pentru a testa; ar trebui să se rumenească rapid și să plutească când uleiul este suficient de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoi
6
Folosiți o lingură cu fante sau un coș de sârmă pentru a vă coborî bilele în uleiul fierbinte. Nu supraaglomerați bilele - poate 2 sau 3 la un moment dat. Se prăjesc în loturi până când sunt aurii ca arancini ("portocale mici"), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scoateți și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Mănâncă fierbinte.