Bianco Rosso Verde Arancini

Bianco Rosso Verde Arancini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bianco Rosso Verde Arancini. Această rețetă servește 15 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 ore și 10 minute. Dacă aveți mozzarella, pecorino, stoc de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pesche al vino rosso (piersici în vin roșu), Brasato al vino rosso (carne de vită înăbușită în vin roșu), și Friptură de vită în vin roșu (Carni Arrosto al Vino Rosso) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați busuiocul și usturoiul într-un robot de bucătărie și amestecați în timp ce adăugați încet uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați sare și piper după gust. Continuați acest proces până când a fost folosit tot busuiocul. Rezervați 1/4 cană de pesto pentru a se amesteca în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Transferați pesto-ul rămas într-un bol și amestecați cu brânzeturile mărunțite. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru orez: într-o cratiță medie la foc mare, adăugați bulionul de vită, untul și sarea. Când stocul ajunge la fierbere, adăugați orezul și amestecați-l puțin pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Lăsați-l să se fierbe și coborâți focul puțin până la mediu. Amestecați orezul din când în când, doriți ca orezul să absoarbă tot lichidul; ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute. Gustați orezul; ar trebui să fie ușor al dente, dar cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Scoateți oala de pe foc, adăugați brânzeturile și adăugați pesto-ul rezervat de 1/4 cană la orez și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se toarnă orezul pe o foaie de copt și se întinde într-un strat subțire. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească, de preferință peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Pentru umplere și asamblare: porționați orezul răcit în porții identice. Ne cântărim la 1,6 uncii. Luați o porție și formați-o într-un semicerc în palma mâinii, făcând o formă asemănătoare cupei pentru a plasa pesto și roșii cherry. Scoateți aproximativ 1 linguri de amestec de pesto-Brânză în jumătate de bilă și apoi 2 jumătăți de roșii. Luați o altă porție de orez și aplatizați-o într-o formă de disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Așezați acel disc peste jumătatea mingii pentru a închide pesto-ul și roșiile în centru. Aveți un castron cu apă caldă în apropiere în care să vă scufundați mâinile; va face procesul mai ușor și mai puțin lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Rotiți mingea pentru a închide toate ingredientele în centru și formați-o într-o minge perfect rotundă. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1
Așezați făina și 1 1/2 căni de apă rece într-un bol și adăugați un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se amestecă cu un bici până se omogenizează și aproximativ consistența eggnogului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Așezați pesmetul într-un castron mare sau vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Rotiți fiecare bilă în aluat și scuturați excesul de aluat. Apoi rotiți fiecare bilă în pesmet. Repetați cu toate bilele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
5
Folosiți o oală grea cu suficient ulei de canola pentru a scufunda bilele. Asigurați-vă că uleiul nu este aproape de vârful oalei, deoarece se va revărsa atunci când vă aruncați bilele. Aduceți uleiul la 350 de grade F, folosind un termometru cu temperatură ridicată, dacă aveți unul. Dacă nu, puteți arunca o bucată mică de pâine albă pentru a testa; ar trebui să se rumenească rapid și să plutească când uleiul este suficient de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine AlbăPâine Albă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Folosiți o lingură cu fante sau un coș de sârmă pentru a vă coborî bilele în uleiul fierbinte. Nu supraaglomerați bilele - poate 2 sau 3 la un moment dat. Se prăjesc în loturi până când sunt aurii ca arancini ("portocale mici"), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Scoateți și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Mănâncă fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista