Bhajis de ceapă și nucă cu rotis, raita de mango și salată de mentă
Rețeta bhajis de ceapă și butternut cu rotis, mango raita și salată de mentă este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un super fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 20 de porții cu 102 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, salată mică, pastă korma și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 180 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Ceapă roșie și Chilli bhajis cu raita de mentă și usturoi, ceapa raita, cum se face ceapa raita / pyaaz Ka raita, și Salată De Raita Cu Chimen-Mentă.
Instrucțiuni
1
Pentru bhajis, amestecați pasta korma cu 250 ml apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se amestecă făina, praful de copt și condimentele într-un castron mare, apoi se toarnă în apă și se amestecă într-un aluat gros. Se amestecă ceapa și dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă ingredientele raita, se încălzește rotisul și se amestecă rochia de salată, castraveți și frunze de mentă cu niște suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Culese Crengute De Marar
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Raita
4
Încălziți aproximativ 5 cm de ulei într-un wok mare sau o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați o picătură de aluat când se ridică la suprafață, clocotind și rumenind, apoi uleiul este suficient de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
6
Adăugați linguri de amestec bhaji în ulei, câteva la un moment dat, și gătiți câteva minute, întorcându-vă ocazional, până când se rumenesc uniform și crocant, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 5-6 minute. Ridicați pe hârtie de bucătărie, presărați cu puțină sare și păstrați cald într-un cuptor mic în timp ce gătiți restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Asamblați rotis cu câțiva bhajis, o mână de salată de mentă și o păpușă de mango raita, apoi rulați și mâncați.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.