Bețișoare lipicioase la grătar cu sos de prune

Copane lipicioase la grătar cu sos de prune este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 552 calorii, 41G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, prune mov, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Bețișoare lipicioase la grătar cu sos de prune, Copane la grătar dulci și lipicioase, și Copane dulci și lipicioase la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Frecați puiul cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță medie, topiți untul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați prunele și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și aproape se descompun, aproximativ 5 minute.
Adăugați jeleul de ardei roșu și muștarul și dați la fiert, amestecând până când jeleul se topește. Transferați cu grijă amestecul într-un robot de bucătărie.
Adăugați apa și piureul până se omogenizează. Condimentează sosul de prune cu sare și piper.
Periați generos sosul de prune peste tot puiul și grătarul, întorcând ocazional toiagele, până când sunt ușor caramelizate, aproximativ 5 minute.
Serviți toiagele cu orice sos de prune rămas la masă.