Bețișoare lipicioase la grătar cu sos de prune

Bețișoare lipicioase la grătar cu sos de prune
Copane lipicioase la grătar cu sos de prune este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 552 calorii, 41G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, prune mov, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Bețișoare lipicioase la grătar cu sos de prune, Copane la grătar dulci și lipicioase, și Copane dulci și lipicioase la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Frecați puiul cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
Pui întregPui întreg
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Între timp, într-o cratiță medie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați prunele și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și aproape se descompun, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
5
Adăugați jeleul de ardei roșu și muștarul și dați la fiert, amestecând până când jeleul se topește. Transferați cu grijă amestecul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
MuștarMuștar
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați apa și piureul până se omogenizează. Condimentează sosul de prune cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De PruneSos De Prune
ApăApă
7
Periați generos sosul de prune peste tot puiul și grătarul, întorcând ocazional toiagele, până când sunt ușor caramelizate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Sos De PruneSos De Prune
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Serviți toiagele cu orice sos de prune rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Sos De PruneSos De Prune
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista