Bețișoare De Pește Prăjite La Cuptor

Bețișoarele de pește prăjite la cuptor necesită aproximativ 39 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper măcinat, făină de porumb, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până făină de porumb galben ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Din Făină De Porumb ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bețișoare de pește prăjite la cuptor cu sos Tartar, Bețișoare De Pește Prăjite La Cuptor Cu Sos Tartar De La ' Lighten Up, America!, și Bețișoare De Pește La Cuptor.
Instrucțiuni
Tăiați fileurile în diagonală în benzi late de 1 inch.
Combinați fâșiile de pește și laptele de unt într-un bol, amestecând ușor pentru a acoperi fâșiile.
Rupeți pâinea în bucăți mari și puneți-o în recipientul unui blender; procesați până se sfărâmă.
Întindeți 1/2 cană firimituri pe o foaie de copt și coaceți la 400 timp de 3 până la 5 minute sau până la prăjit.
Combinați pesmetul, făina de porumb și piperul într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați benzi de pește acoperite cu zară; sigilați punga și întoarceți ușor punga pentru a acoperi fâșiile de pește.
Așezați fâșii de pește pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se presară cu sare.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când peștele este crocant și fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu oțet de malț, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.