Bețișoare de fenicul și usturoiul
Fenicul-și-usturoi Breadsticks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegană servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Dacă aveți aluat de pâine, semințe de fenicul, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Bețișoare De Fenicul, Fenicul răsucite și pâine de sare grosieră, și Usturoi Breadsticks.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați fenicul, piperul și usturoiul; sotati 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Desfaceți aluatul de pâine (nu vă separați în bețișoare). Începând din centrul aluatului, întindeți amestecul de fenicul peste jumătate din capătul scurt al aluatului, apăsând ușor. Îndoiți cealaltă jumătate de aluat peste amestecul de fenicul, ciupind capetele împreună pentru a sigila.
Tăiați aluatul de-a lungul perforațiilor pentru a forma 8 bețișoare. Răsuciți fiecare pâine pliată și așezați-o pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți bețișoarele la 350 timp de 18 minute sau până când bețișoarele sunt aurii.