Bețe sau inele de migdale

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și hor d ' oeuvre vegetarian? Bețișoarele sau inelele de migdale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr de cofetărie, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Inele De Ceai De Caise-Migdale, Inelele de cafea umplute cu migdale ale mamei, și Toffee Almond Sticks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C) și tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Așezați zahărul cofetarilor, gălbenușurile de ou și ouăle în vasul unui mixer electric și amestecați la mediu-mic până când sunt bine combinate. Se amestecă migdalele măcinate, coaja de lămâie și suficient suc de lămâie pentru a face un aluat gros și neted.
Așezați aluatul într-o presă pentru biscuiți cu un vârf în formă de stea de 1/4 inch și apăsați o linie de aluat de 6 inch.
Tăiați aluatul în bețișoare de 2 inci sau formați-le în inele sau litere și așezați-le pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile sunt crocante și maro deschis, 6 până la 8 minute. Lăsați cookie-urile să se răcească.
Așezați 1/2 cană de zahăr de cofetari într-o sită cu ochiuri fine și pudrați ușor fursecurile înainte de servire.