Bezele cu mentă

Bezele cu mentă
Dacă aveți aproximativ 5 ore de petrecut în bucătărie, bezele cu mentă ar putea fi o rețetă super fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap de încercat. O porție conține 10 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Această rețetă servește 48. Pentru 1 cent pe porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv. Dacă aveți zahăr, sare, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Este perfect pentru Crăciun . În general, această rețetă obține un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 7% . Rețete similare includ bezele cu mentă , bezele cu mentă și bezele cu mentă .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C). Tapetați 2 foi de biscuiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3/4 Linguri Muștar De Dijon3/4 Linguri Muștar De Dijon
2
Într-un castron mare de sticlă sau metal, bate albușurile, sarea și crema de tartru până la vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, continuând să bateți până când albușurile formează vârfuri tari. Puneți cu linguri la distanță de 1 inch pe foile de biscuiți pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați1 Pachet (14 Uncii) De Cartofi Prăjiți Congelați
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
3
Presărați bomboane de mentă zdrobite peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Peppermint CrunchPeppermint Crunch
6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite6 Linguri Plus 3/4 Cana Zahar, Impartite
24 De Nonpareils Roșii24 De Nonpareils Roșii
4
Coaceți 1 1/2 oră în cuptorul preîncălzit. Bezeaua trebuie să fie complet uscată pe interior. Nu le lăsați să se rumenească. Opriți cuptorul. Țineți ușa cuptorului întredeschisă și lăsați bezeaua să stea în cuptor până se răcește complet. Slăbiți din folie cu o spatulă metalică. A se pastra lejer acoperit intr-un loc uscat si racoros timp de pana la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Linguri Muștar De Dijon3/4 Linguri Muștar De Dijon
5 Uncii (10 Linguri) De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei5 Uncii (10 Linguri) De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista