Bezea Mos Craciun Pălării
Bezea Santa pălării este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Un amestec de cremă de tartru, albușuri de ou, zahăr colorat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolata Cheesecake Mos Craciun Pălării, Oreo cookie Ball Moș Crăciun pălării, și Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un bol; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 250 de metri cubi.
Adăugați cremă de tartru și vanilie; bateți la viteză medie până se spumează. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând la înălțime după fiecare adăugare până când zahărul este dizolvat. Continuați să bateți până se formează vârfuri lucioase rigide.
Tăiați o gaură mică în vârful unei pungi de patiserie sau într-un colț al unei pungi de plastic sigure pentru alimente; introduceți un vârf rotund #8. Umpleți punga cu un sfert din bezea; deoparte. Pregătiți o a doua pungă de conducte, folosind un vârf rotund #12; umpleți cu bezea rămasă.
Folosind sac cu # 12 Sfat, țeavă 36 Santa pălărie triunghiuri (2 în. înalt) pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Se presară cu zahăr roșu. Utilizați prima pungă pentru a tunde ornamentele albe și pom-poms pe pălării.
Coaceți 40-45 de minute sau până când este ferm la atingere. Opriți cuptorul( nu deschideți ușa cuptorului); lăsați bezea în cuptor 1 oră.
Scoateți pălăriile din hârtie. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.