Bezea De Cafea
Bezea reteta de cafea este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 40 de porții cu 17 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați boabe de cafea prăjite, vanilie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Bezea De Cafea Caramel, Mini Bezea De Cafea, și Bezea De Cafea Cu Înghețată De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu pentru Tel) la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când sunt groase și spumoase. Adăugați treptat zahăr și continuați să bateți până când amestecul menține vârfuri rigide și strălucitoare. Bateți în vanilie și pudră de espresso.
Lingurați bezea în movile de 1 1/2 până la 2 inci lățime, la aproximativ 1 inch distanță, pe foi de copt căptușite cu pergament sau untate și făinate de 12 pe 15 inci (vezi note). Așezați ușor câte o boabă de cafea pe fiecare movilă.
Coaceți într-un cuptor de 200 până când bezeaua este maro deschis și dați ușor când este apăsată ușor, 1 1/4 până la 1 1/2 ore; comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Opriți focul și lăsați bezea în cuptorul închis timp de 1 oră.
Glisați o spatulă sub bezea pentru a elibera.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.