Bezea Cu Ciocolată
Bezea cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 61 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48 și costă 7 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 187 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, oțet distilat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Batoane De Bezea Cu Ciocolată, Biscuiți Cu Bezea Cu Ciocolată, și Biscuiți Cu Bezea Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți foile de copt sau tapetați-le cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, bateți albușurile până la vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, oțetul și vanilia în timp ce bateți până la vârfuri rigide. Îndoiți în chipsuri de ciocolată. Aruncați cu linguri pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile sunt uscate.