Bezea caramele Pecan cu pere fierte

Bezea caramele Pecan cu pere fierte
Reteta bezea caramele Pecan cu pere mullled pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de dulce de leche, albușuri de ou, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere și mere fierte, Varză roșie cu Port fiert și pere, și Pere și prune uscate în vin fiert (bine, fel) .

Instrucțiuni

1
Puneți vinul, perele și zahărul într-o tigaie și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți cuptorul la 160C/140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Desenați un cerc de 25 cm pe o foaie de pergament de copt, apoi puneți pe o foaie de copt. Se amestecă 225g zahăr și făină de porumb împreună într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi amestecați amestecul de zahăr, câte o lingură, până când sunt groase și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Îndoiți oțetul și jumătate din nuci, apoi strângeți amestecul pe cerc, construind marginile pentru a face un cuib. Împrăștiați cu restul de nuci pecan, apoi puneți-l în cuptor, reducând temperatura la 150C / ventilator 130C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți timp de 1 oră, apoi opriți cuptorul și răciți-l în interior timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista