Bezea caramele Pecan cu pere fierte

Bezea caramele Pecan cu pere fierte
Reteta bezea caramele Pecan cu pere mullled pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de dulce de leche, albușuri de ou, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere și mere fierte, Varză roșie cu Port fiert și pere, și Pere și prune uscate în vin fiert (bine, fel) .

Instrucțiuni

1
Puneți vinul, perele și zahărul într-o tigaie și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți cuptorul la 160C/140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Desenați un cerc de 25 cm pe o foaie de pergament de copt, apoi puneți pe o foaie de copt. Se amestecă 225g zahăr și făină de porumb împreună într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi amestecați amestecul de zahăr, câte o lingură, până când sunt groase și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Îndoiți oțetul și jumătate din nuci, apoi strângeți amestecul pe cerc, construind marginile pentru a face un cuib. Împrăștiați cu restul de nuci pecan, apoi puneți-l în cuptor, reducând temperatura la 150C / ventilator 130C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Coaceți timp de 1 oră, apoi opriți cuptorul și răciți-l în interior timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista