Bezea caramele Pecan cu pere fierte
Reteta bezea caramele Pecan cu pere mullled pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de dulce de leche, albușuri de ou, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pere și mere fierte, Varză roșie cu Port fiert și pere, și Pere și prune uscate în vin fiert (bine, fel) .
Instrucțiuni
Puneți vinul, perele și zahărul într-o tigaie și fierbeți timp de 10 minute.
Încălziți cuptorul la 160C/140C / gaz
Desenați un cerc de 25 cm pe o foaie de pergament de copt, apoi puneți pe o foaie de copt. Se amestecă 225g zahăr și făină de porumb împreună într-un ulcior.
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi amestecați amestecul de zahăr, câte o lingură, până când sunt groase și lucioase.
Îndoiți oțetul și jumătate din nuci, apoi strângeți amestecul pe cerc, construind marginile pentru a face un cuib. Împrăștiați cu restul de nuci pecan, apoi puneți-l în cuptor, reducând temperatura la 150C / ventilator 130C / gaz
Coaceți timp de 1 oră, apoi opriți cuptorul și răciți-l în interior timp de 1 oră.