Beth ' s Meat Loaf
Beth ' s Meat Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,4 USD pe porție. O porție conține 485 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de ketchup, salvie, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Pâine De Carne, Pâine De Carne, și Ia-mi pe mama ' s Meat Loaf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Într-un bol, amestecați ușor ouăle bătute, laptele, firimiturile de pâine, ceapa, sarea, piperul negru și salvia până când sunt combinate bine. Lucrați ușor în carnea de vită măcinată până se amestecă; apăsați amestecul de carne în tigaia pregătită pentru pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea nu mai este roz în interior și sucurile se limpezesc, aproximativ 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul pâinii trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
În timp ce pâinea de carne se coace, amestecați împreună ketchupul, zahărul brun și pudra de muștar uscat într-un bol până când zahărul s-a dizolvat. Când pâinea este gata, trageți din cuptor și întindeți toppingul peste pâine. Reveniți la cuptor și coaceți până când toppingul este setat, încă aproximativ 10 minute.