Beth ' s Meat Loaf

Beth ' s Meat Loaf
Beth ' s Meat Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,4 USD pe porție. O porție conține 485 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de ketchup, salvie, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Pâine De Carne, Pâine De Carne, și Ia-mi pe mama ' s Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un bol, amestecați ușor ouăle bătute, laptele, firimiturile de pâine, ceapa, sarea, piperul negru și salvia până când sunt combinate bine. Lucrați ușor în carnea de vită măcinată până se amestecă; apăsați amestecul de carne în tigaia pregătită pentru pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
OuăOuă
CarneCarne
LapteLapte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea nu mai este roz în interior și sucurile se limpezesc, aproximativ 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul pâinii trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
În timp ce pâinea de carne se coace, amestecați împreună ketchupul, zahărul brun și pudra de muștar uscat într-un bol până când zahărul s-a dizolvat. Când pâinea este gata, trageți din cuptor și întindeți toppingul peste pâine. Reveniți la cuptor și coaceți până când toppingul este setat, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista