Berrymisu
Berrymisu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1045 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, cremă de brânză, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Lemon Berrymisu, și Berrymisu Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree a dezghețat zmeura în procesor până la omogenizare. Se strecoară într-un castron mediu, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați semințele în filtru. Folosind mixer electric, bate crema de branza si 1/2 cana de zahar in castron mare pana se omogenizeaza. Bateți frișca răcită într-un alt castron mare până se formează vârfuri. Îndoiți ușor frisca în amestecul de brânză cremă.
Adăugați piure de zmeură și pliați doar până se combină.
Aduceți restul de 1 cană de zahăr, 1 cană de apă și suc de lămâie la fiert într-o cratiță mică, amestecând frecvent. Se răcește ușor. Înmuiați 1 biscuit scurt în sirop de lămâie, întorcându-l pentru a acoperi.
Așezați partea plată în sus în partea de jos a vasului fleac de 12 cani. Repetați cu suficient de biscuiți pentru a acoperi partea de jos a vasului fleac, tunderea biscuiți pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Întindeți 1/3 din amestecul de brânză cremă de zmeură peste biscuiți într-un vas fleac. Înmuiați mai mulți biscuiți în sirop de lămâie și aranjați deasupra amestecului de brânză cremă de zmeură în vas, acoperind complet și tundând pentru a se potrivi, dacă este necesar. Repetați stratificarea cu mai mult amestec de brânză cremă de zmeură, apoi biscuiți; se acoperă cu amestecul rămas de brânză cremă de zmeură.
Acoperiți și refrigerați până se fixează, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Garnisiți cu zmeură proaspătă și cu crenguțe proaspete de mentă, dacă doriți.