Berry ' Nana Fulgi De Ovăz Parfait

Berry ' Nana Fulgi De Ovăz Parfait
Berry ' Nanan fulgi de ovăz Parfait ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 326 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți la îndemână un pachet de îndulcitor fără calorii, extract de vanillan, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nana-Nut Fulgi De Ovăz, Parfait De Boabe Mixte, și Parfum De Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru fulgi de ovăz într-un vas mic antiaderent pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați 3/4 cană de apă și amestecați bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce la foc mic. Gatiti aproximativ 9 minute, amestecand des, pana cand este oarecum groasa si cremoasa. (Se va îngroșa mai mult la răcire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
4
Se transferă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până se răcește, cel puțin 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se amestecă bine fulgii de ovăz până se uniformizează în textură. Puneți jumătate din fulgi de ovăz într-un pahar de halbă și acoperiți cu 1/4 cană de căpșuni feliate, 1/4 cană de iaurt și jumătate din feliile de banane. Repetați cu restul de fulgi de ovăz, căpșuni, iaurt și banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
6
Serviți și bucurați-vă!

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin ai putea încerca este Bodega Garzon Uruguay single Vineyard Albarino. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Dintr-un galben pal foarte elegant, Acest Albari Citrico are un nas proaspăt și vibrant, care amintește de fructele tropicale cu note subtile de citrice și florale. În gură, există un corp rotund și proaspăt, cu o combinație salină și minerală care oferă o noțiune marcată de terroir.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate30
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista