Berry Cream Torte
Nevoie de o desert fără lactate? Berry Cream Torte ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 16. O porție conține 180 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați afine, zmeură, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tortă de înghețată de tei acoperită cu Sorbete de fructe de pădure, Berry-Berry Brownie Torte, și Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci.
Într-un castron mare, amestecați glazura și toppingul bătut până se omogenizează bine. Pentru a asambla tortul, tăiați fiecare strat pe jumătate orizontal.
Așezați 1 strat jumătate pe farfuria de servire; se întinde cu 1 cană din amestecul de glazură. Repetați încă 3 ori. Aranjați fructele de pădure deasupra tortului.
Într-un castron mic cu microunde, gemul cu microunde neacoperit la înălțime aproximativ 20 de secunde sau până se încălzește. Se amestecă sucul de portocale; se amestecă bine cu furculița.
Periați fructele de pădure. A se păstra acoperit la frigider.