Berry Bun Sos De Înghețată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de înghețată Berry Good. Această rețetă servește 14 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 163 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, rubarbă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Berry Good Brie, Berry Pui Bun, și Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați primele patru ingrediente. Gatiti la foc mediu pana cand rubarba este frageda, aproximativ 5 minute. Se amestecă căpșunile feliate. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.