Berry Alb Sangria Pops

Berry Alb Sangria Pops
Berry alb Sangria Pops este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 7 porții. Acest desert are 85 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 292 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de vin, cum ar fi pinot grigio, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Berry Alb Sangria Pops, Berry White Ice Pops, și Roșu, alb și albastru dublu boabe de nucă de cocos Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați apa fierbinte și zahărul până se dizolvă. Se amestecă vinul, lichiorul de portocale și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Împărțiți fructele între pahare de hârtie de 7 (5 oz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Se toarnă amestecul de vin în cupe. Acoperiți cupele cu folie; introduceți stick-ul de ambarcațiuni în centrul fiecărui pop. Congelați 8 ore sau până la îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții7
Scor De Sănătate0
Revista