Berliner Weisse (Pentru Homebrewers Intermediare)
Berliner Weisse (pentru Homebrewers intermediare) este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 336 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână malț german de grâu, malț german pilsner, coji de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sticlă De Despărțire Dubbel Belgian (Pentru Bere Intermediară), Berliner Kranzer, și Imperial IPA (pentru Homebrewers avansate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți ceainicul de 7,5 galoane cu pungă de cereale din plasă, umpleți cu apă de la robinet de 2,1 galoane și aduceți la 159 F.
Se amestecă adăugând încet Pilsner și malț de grâu în pungă. Se amestecă timp de 2 minute pentru a preveni aglomerarea cerealelor. Temperatura ar trebui să se egalizeze la aproximativ 149 F
Îndepărtați 3 litri de piure pentru decoct, inclusiv un amestec bun atât de cereale, cât și de lichid.
Adăugați hameiul Hallertauer la amestec și fierbeți într-o oală separată timp de 15 minute. Amestecați frecvent și, pe măsură ce spuma se ridică la vârf, degresați și aruncați.
Adăugați întregul decoct înapoi în piure. Într-un recipient separat, încălziți 3,7 galoane de apă la 185 F.
După aproximativ 60 de minute totale de mashing, mash - out prin turnarea cu grijă a apei 185 F în mash, amestecând pentru a egaliza temperatura la aproximativ 170 F.
Ridicați încet punga de cereale din lichid, permițând mustului să se scurgă din boabe. Țineți punga de cereale deasupra fierbătorului timp de 5 până la 10 minute pe măsură ce mustul se scurge.
NU FIERBEȚI. Se răcește mustul la sub 80 de grade F și se transferă într-un vas de fermentație igienizat.
Folosiți un baston de rafturi auto-sifon igienizat pentru a îndepărta suficientă must pentru a citi gravitația cu hidrometrul. Notați acest număr, deoarece îl veți folosi pentru a calcula conținutul real de alcool atunci când ați terminat fermentarea. Citirea ar trebui să fie în jurul valorii de 1.03
Acoperiți fermentatorul cu un dop igienizat și un dispozitiv de blocare a aerului.
Adăugați 1 pachet de Safale US-05 și 2 pachete de Lactobacillus. Fermentați timp de 3 până la 5 zile la o temperatură în jur de 75 de grade F.
Permite berii să se odihnească cel puțin o lună. Gustați probele săptămânal pentru a determina dezvoltarea aromei acre.
Sticla atunci când nivelul dorit de aciditate și aromă s-au dezvoltat, până la 6 luni, folosind suficient zahăr amorsant pentru un nivel ridicat de carbonatare.