Bere Cap La Cap Rozmarin Pui

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Beer Butt Rosemary Chicken ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 382 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bere, cartofi, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Pui De Bere, Pui De Bere La Grătar, și Pui de bere pe grătar: perfecțiune fumurie dintr-o cutie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt.
Se toarnă jumătate din bere din cutie, se pulverizează cutia cu spray de gătit și se așează în poziție verticală în centrul foii de copt.
Tăiați 2 felii subțiri din portocală și dați deoparte.
Tăiați restul de portocală în bucăți mari. Slăbiți pielea peste pieptul puiului și introduceți o felie de portocală, o felie de ceapă și 1 crenguță de rozmarin sub pielea fiecărei părți a sânului.
Așezați bucățile portocalii și 2 crenguțe de rozmarin în cavitatea puiului.
Pulverizați exteriorul puiului cu spray de ulei de gătit și presărați sare condimentată după gust.
Așezați puiul pe cutia de bere în poziție verticală, cu cutia introdusă în cavitatea puiului.
Se toarnă bulionul de pui în vasul de copt și se pune restul de ceapă feliată și cartofii în bulion.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când pielea este crocantă, carnea nu mai este roz la os, iar sucurile curg limpede, aproximativ 1 1/2 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.