Bellini De Caise-Ghimbir
Caise-ghimbir Bellinis este un fără gluten și vegan băutură. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de caise în sirop, prosecco, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Plăcintă cu ghimbir-caise, Șuncă de caise și ghimbir, și Sparanghel De Caise-Ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a prepara siropul de zahăr, combinați apa și zahărul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute sau pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc; rece. Se răcește 4 ore.
Se strecoară siropul de zahăr printr-o strecurătoare într-un bol; aruncați ghimbirul.
Puneți 1/3 cană de sirop de zahăr într-un blender; rezervați siropul rămas pentru o altă utilizare.
Adăugați coaja, sucul și caisele în blender; procesați până se omogenizează. Puneți 2 linguri de piure de caise în fiecare din cele 8 pahare. Completați fiecare cu 1/3 cană prosecco; se amestecă ușor.