Bejile de cartofi dulci

Bejile de cartofi dulci
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți acasă fritjere de cartofi dulci. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 56 de calorii, 2 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 18 și costă 11 cenți per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. 235 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetă, ulei de porumb, sare cușer și piper proaspăt spart și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fritters crocante de cartofi dulci, Fritters de cartofi dulci – 3 puncte și Frittere de cartofi dulci și praz.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei într-o oală adâncă și grea, prevăzută cu un termometru pentru prăjire, la 365 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Într-un castron mare, combinați cartofii, ricotta, zahărul, sarea și piperul, după gust, cu un mixer de mână până se omogenizează. Se adauga faina, cate putin, pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Prin TortPrin Tort
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Lucrând în loturi pentru a evita încovoierea oalei, aruncați lingurițe pline de aluat în uleiul fierbinte. Se prăjește până devine maro auriu, întorcându-se după cum este necesar pentru a se rumeni uniform, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie și pudrați cu zahăr de cofetă și un praf de sare. Aranjați-le pe un vas de servire și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Notă pentru bucătar: asigurați-vă că lăsați uleiul să revină la 365 de grade F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Caves Caves Roger Goulart Gran Reserva cu 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista