Beijinho de Coco (bomboane de cocos braziliene)
Beijinho de Coco (bomboane de nucă de cocos Brazilian) este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, fulgi de nucă de cocos, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sărutări braziliene de nucă de cocos (Beijinhos de Coco), Brigadeiros (Bomboane De Ciocolată Braziliană), și Docinhos De Abobora-Bomboane De Dovleac Brazilian.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-o tigaie cu sos mediu la foc mic și gătiți timp de aproximativ 12 până la 15 minute, amestecând continuu cu o lingură de lemn.
Se toarnă amestecul pe o tigaie unsă.
Lăsați-l să se răcească cel puțin 1 oră.Cu mâinile cu unt, faceți bile mici de dimensiuni egale cu amestecul.
Rulați fiecare beijinho în fulgii de nucă de cocos.
Se pune în căni de hârtie de copt și se păstrează la frigider peste noapte înainte de servire.