Beijinho de Coco (bomboane de cocos braziliene)

Beijinho de Coco (bomboane de cocos braziliene)
Beijinho de Coco (bomboane de nucă de cocos Brazilian) este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, fulgi de nucă de cocos, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sărutări braziliene de nucă de cocos (Beijinhos de Coco), Brigadeiros (Bomboane De Ciocolată Braziliană), și Docinhos De Abobora-Bomboane De Dovleac Brazilian.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-o tigaie cu sos mediu la foc mic și gătiți timp de aproximativ 12 până la 15 minute, amestecând continuu cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă amestecul pe o tigaie unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Lăsați-l să se răcească cel puțin 1 oră.Cu mâinile cu unt, faceți bile mici de dimensiuni egale cu amestecul.
4
Rulați fiecare beijinho în fulgii de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Se pune în căni de hârtie de copt și se păstrează la frigider peste noapte înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista