Beignets de cidru de mere cu sos de Caramel cu unt-rom

Beignets de cidru de mere cu sos de Caramel cu unt-rom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Beignets de cidru de mere cu sos de Caramel cu unt-rom. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1012 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Beignets de cidru de mere cu sos de scufundare cu unt-Bourbon, Sos De Caramel De Mere, și Spike It: Cidru De Mere-Sos De Caramel Bourbon.

Instrucțiuni

1
Încălziți zahărul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând cu o furculiță pentru a încălzi zahărul uniform, până când începe să se topească, apoi opriți amestecarea și gătiți, învârtind tigaia ocazional, astfel încât zahărul să se topească uniform, până când devine chihlimbar închis. Se amestecă untul, apa, romul, oțetul și un vârf de sare (caramelul se va întări și se va aburi puternic) și se gătește la foc mic, amestecând ocazional, până când caramelul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
OțetOțet
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă smântână și se fierbe, amestecând, apoi se ia de pe foc. Se răcește la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
1
Preincalziti cuptorul la 250 de grade F cu rack in mijloc. Puneți un suport de răcire într-o tigaie mare de copt superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de 2 inci într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare până la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, curățați merele și tăiați-le transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
4
Tăiați miezul cu tăietorul,apoi uscați inelele de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
5
Puneți 1 1/4 căni de făină într-un castron mare de mică adâncime și faceți o fântână în centru. Bateți oul într-un castron mic cu o furculiță, apoi amestecați cidrul și 1 lingură de ulei și turnați bine. Se amestecă cu furculița până se formează un aluat cocoloaș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lucrând în loturi de 3 sau 4, dragați inelele de mere în 1/2 cană de făină rămasă, scuturând excesul, apoi înmuiați în aluat pentru a acoperi, lăsând excesul să picure și prăjiți, întorcându-vă ușor o dată cu o lingură cu fante, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Transferați în raft și păstrați cald în cuptor. Returnați uleiul la 375 euro F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Chiar înainte de servire, praf cald beignets cu zahăr cofetari. Se amestecă sosul, apoi se servește pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SosSos
1
• Dacă nu găsiți făină de tort cu auto-creștere, puteți înlocui auto-creștere pentru toate scopurile. Folosiți 1 cană în aluat și 1/2 cană pentru dragare. Creșteți cidrul la 1 cană și urmați rețeta conform instrucțiunilor.* Sosul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, acoperit. Se încălzește înainte de servire.* Beignets sunt cel mai bine proaspăt făcute, dar pot fi prăjite cu 2 ore înainte și păstrate, acoperite slab, la temperatura camerei. Reîncălziți beignets (nu trebuie să se atingă) pe un raft așezat într-o tigaie mare de mică adâncime, neacoperită, într-un cuptor de 325 de metri până la fierbinte, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista