Beignets cu Caramel de rozmarin și miere locală

Beignets cu Caramel de rozmarin și miere locală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Beignets cu Caramel de rozmarin și miere locală. Această rețetă face 6 porții cu 630 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți rozmarin, smântână grea, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Smochine Cu Miere Locală Și Dafin, Tartă De Smochine Și Mascarpone De Zmeură Fără Gluten Cu Miere Locală, și Tartă de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Beignets: într-o oală medie, adăugați primele 5 ingrediente și aduceți la fierbere la foc mediu. În acest moment, adăugați făina și amestecați puternic cu o lingură. Continuați să gătiți până când aluatul devine o masă solidă și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale vasului, aproximativ 3 până la 5 minute. Opriți focul, amestecați extractul de vanilie și adăugați ouăle, câte 1 pe rând, încorporând fiecare ou înainte de a adăuga în următorul.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Patiseria rezultată trebuie să fie flexibilă și moale, dar suficient de fermă pentru a-și menține forma. Puneți-l deoparte acoperit cu plastic timp de 5 minute. Când sunteți gata să faceți produsele de patiserie, umpleți o tigaie adâncă sau o friteuză 2/3 plină cu ulei și încălziți-o la 300 până la 325 de grade F. formați aluatul în forme de gaură de gogoașă. Prăjiți beignetele, în loturi, până se rumenesc, aproximativ 3 până la 6 minute, fiind siguri că nu le aglomerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți-le din ulei într-un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1
Puneți rozmarinul și apa într-un vas mic și fierbeți la foc mediu până când rozmarinul este șchiopătat, aproximativ 3 până la 6 minute. Se strecoară lichidul, se aruncă rozmarinul și se toarnă înapoi în oală. (Nota bucătarului: dacă acest lichid nu este exact 1/4 cană, adăugați apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați zahărul și siropul de porumb. Aduceți ingredientele la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când siropul se îngroașă. Amestecați smântâna grea și untul și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Se toarnă într-un castron de servire și se rezervă pentru beignets.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Aranjați beignetele pe un platou de servire și praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
5
Serviți cu caramelul de miere și rozmarin în boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista