Beignets
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Beignets ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Beignets, Beignets, și Beignets pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o ceașcă de măsurare combinați apa, drojdia și 1 linguriță de zahăr.
Lăsați să stea până când drojdia devine spumoasă și miroase a drojdie.
În vasul unui mixer electric, combinați făina, rămânând 1/2 cană de zahăr și prindeți sare.
Într-un alt bol, combinați gălbenușurile de ou, laptele evaporat, untul topit și vanilia.
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați pentru a combina bine.
Adăugați amestecul umed la ingredientele uscate și așezați-l pe mixerul de suport prevăzut cu un cârlig de aluat. Odată ce ingredientele sunt bine combinate, frământați 5 minute.
Scoateți vasul din mixer, acoperiți și puneți-l într-o zonă caldă timp de 2 ore sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Într-o oală largă și adâncă, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Scoateți aluatul din vas și frământați ușor pe o suprafață de lucru înmuiată.
Tăiați aluatul în pătrate de 2 inci.
Configurați o tavă de foi căptușită cu prosop de hârtie pentru a ateriza beignetele atunci când ies din ulei.
Lucrând în loturi pentru a nu aglomera uleiul, prăjiți pătratele de aluat până când sunt pufoase și maro auriu.
Scoateți din ulei, faceți o oprire pe prosoape de hârtie și praf imediat cu zahăr pudră.