BBQ friptură de porc

BBQ friptură de porc
BBQ friptură de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 573 calorii, 53G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 14 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de jalapeno, sare kosher, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, și Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă împreună toate ingredientele uscate freca într-un castron mic. Frecați carnea de porc cu ulei de canola și presărați generos Coasta peste toată carnea de porc. Puneți într-un castron, acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Adăugați uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu. Odată fierbinte, adăugați ceapa, usturoiul și jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se sotează până se moale și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Adăugați căpșunile și zahărul și gătiți până când căpșunile încep să se descompună și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
ZahărZahăr
4
Adăugați ketchup, apă, nectar de căpșuni, gem, muștar, Worcestershire, sare și piper. Se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CăpșuniCăpșuni
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
NectarNectar
ApăApă
GemGem
5
Puneți carnea de porc într-o tigaie și prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 145 de grade F, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Ungeți cu sos BBQ ultimele 10 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
7
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista