Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați BBQ Freaks Tamarind-glazurate cotlet de porc. Această rețetă servește 8. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 551 calorii. Un amestec de carne de vită, usturoi granulat, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 880 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați BBQ Freaks Tamarind-cotlete de porc glazurate, Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, și Cotlete De Porc Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți uleiul vegetal într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbru și gătiți până când ceapa și usturoiul încep să se rumenească, 7 până la 10 minute. Deglazați tigaia cu romul și fierbeți timp de 4 până la 5 minute pentru a evapora alcoolul. Se amestecă mierea și pulpa de tamarind și se gătește la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
Miere De Citrice
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați bulionul de vită și continuați să gătiți până când lichidul se reduce la jumătate. Se strecoară printr-o sită. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Pentru a saramura Cotletele de porc: într-un vas mare, aduceți la fierbere apa, zahărul, sarea, cuișoarele și nucșoarele. Se amestecă ocazional și se gătește până când zahărul și sarea s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scoateți saramura de pe foc și adăugați Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Se lasă să se răcească 30 de minute, apoi se acoperă și se dă la frigider timp de 24 de ore.
7
Pregătiți un grătar fierbinte pentru gătit direct, cu o zonă rece într-o parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Scoateți Cotletele de porc din saramură, clătiți cu apă rece și uscați. Condimentează după bunul plac cu sare, piper negru crăpat, usturoi granulat și cimbru uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
Murături Cușer
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Cotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Folosiți clești cu mâner lung și un prosop de hârtie înmuiat în ulei vegetal pentru a unge ușor grătarul, apoi așezați Cotletele de porc peste foc, aproximativ 6 inci peste cărbunii strălucitori. Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Mutați cotletele în zona rece, acoperiți grătarul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți, acoperiți grătarul și grătiți până când sunt fierte, încă aproximativ 5 minute. Carnea trebuie să înregistreze 145 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cotlet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Transferați într-un platou de servire și lăsați cotletele să se odihnească timp de 10 minute. În timp ce carnea se odihnește, încălziți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Serviți Cotletele de porc întregi sau feliate cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Dressing Japonez De Susan Preparat
12
Notă: le puteți face și la cuptor. Mai întâi, căutați cotletele în ulei foarte fierbinte într-o tigaie superficială timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se introduce într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F și se coace timp de 25 până la 30 de minute sau până când se înregistrează 145 de grade F pe un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Lăsați-i să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
15
Retipărit cu permisiunea de la America ' s Best BBQ, Homestyle de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, 8013 Editura Andrews McMeel
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.