BBQ Bacon-învelite scoici
Reteta BBQ Bacon-învelite scoici ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 18 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 245 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bacon oscar mayer, sos original de grătar, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bacon Învelit Scoici, Scoici Învelite În Slănină, și Bacon Învelit Scoici.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați slănina pe o farfurie cu microunde acoperită cu prosop de hârtie. Cuptor cu microunde pe mare 2-1 / 2 min. sau doar până când slănina începe să gătească, dar nu este crocantă. Se răcește ușor.
Înfășurați 1 felie de slănină în jurul fiecărei scoici. Filetați 2 scoici pe fiecare dintre cele 4 frigarui.
Grătar 7 până la 8 min. sau până când scoicile sunt gata și slănina este crocantă, întorcându-se frecvent și perindând cu sos de grătar.
Se transferă în platou; se presară cu piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.