Bayou Crostini
Bayou Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 105 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de cereale, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Burgeri Bayou, Bayou Negrese, și Jos-pe-Bayou Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Se taie bagheta în 24 de runde.
Ungeți ușor pâinea cu ulei de măsline.
Așezați rondele de pâine pe o foaie de copt.
Prăjiți rundele de pâine în cuptorul preîncălzit doar până când sunt crocante, 5 până la 8 minute. Între timp, feliați brânza Brie în 24 de bucăți egale.
Scoateți pâinea prăjită din cuptor; completați fiecare rundă cu o felie de brânză Brie. Întoarceți crostini la cuptor pentru a topi brânza, aproximativ 5 minute.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură. Într-o caserolă rezistentă la cuptor, amestecați stridiile, untul, uleiul de măsline rămas, sarea și piperul.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când stridiile încep să se onduleze la margini, aproximativ 5 minute.
Scoateți stridiile; așezați o stridie deasupra fiecărui crostini. Topiți crostini cu fâșii de ardei roșu; serviți cald.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.