Bay Anglais
Bay Anglais ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție conține 250 de calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, gălbenușuri de ou, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți crema într-o cratiță grea la foc mediu-mic 8 minute sau până când este fierbinte.
Se ia de pe foc, se adaugă frunze de dafin și se lasă să stea 10 minute. Se strecoară într-o cană de măsurare din sticlă; aruncați frunzele de dafin.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mare; amestecați treptat o pătrime din smântâna fierbinte în gălbenușuri, amestecând constant. Se amestecă amestecul de cremă rămas.
Transferați amestecul înapoi în cratiță. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, timp de 15 minute sau pana cand crema se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se strecoară într-un castron. Acoperiți și răciți.