Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bavarois cu caise și ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați caise coapte ferme, gelatină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scorțișoară bavarois cu Cantuccini crumble-Club de gătit! / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Plăcintă Cu Ciocolată Și Caise, și Coroană De Caise De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti caisele proaspete si uscate cu zahar intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand caisele se inmoaie si amestecul este siropos, aproximativ 15 minute. Se răcește 10 minute și se purifică într-un blender până se omogenizează foarte mult (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Forțați pur și simplu printr-o sită foarte fină într-un castron, apăsând pe solide și apoi aruncându-le. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise Uscate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Presărați gelatina peste 1/4 cană de lapte într-o cană și lăsați să se înmoaie în timp ce pregătiți crema. Aduceți restul de 1 3/4 căni de lapte doar la fiert într-o cratiță grea și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Bomboane Runts
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți gălbenușurile și zahărul într-un castron, apoi adăugați lapte fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă cremă într-o cratiță grea și se gătește la foc moderat, amestecând continuu, până se îngroașă ușor și un termometru cu citire instantanee înregistrează 170 km f (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați gelatina înmuiată în crema fierbinte și bateți până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți crema în caise pur și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră. Se răcește, acoperit, amestecând ocazional, până când crema este consistența albușurilor crude, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați partea unei tigaie cu formă de arc de 24 de centimetri (9 până la 9 1/2 inch), apoi fundul untului și praful cu făină, eliminând excesul. Blocați partea cu arc în jurul fundului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un castron mic de metal așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional și îndepărtați partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți gălbenușurile și zahărul cu un mixer electric la viteză mare până când amestecul este gros, palid și formează o panglică atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 6 minute cu un mixer în picioare sau 12 minute cu un handheld. Bateți în ciocolată până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Bateți albușurile cu sare într-un alt bol folosind bătătoare curățate până când albii țin doar vârfuri moi. Se amestecă o pătrime de alb în amestecul de ciocolată pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți aluatul în tigaie cu formă de arc, întinzându-l uniform și coaceți în mijlocul cuptorului până când baza de ciocolată este elastică la atingere, 10 până la 12 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Bateți smântâna cu sare într-un castron folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri moi. Îndoiți ușor smântâna și sucul de lămâie în cremă și turnați peste baza de ciocolată în tigaia springform. Se răcește bavarois, acoperit cu o placă mare inversată, până se fixează, cel puțin 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei și îndepărtați partea.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
1
* Apricotul pur și baza de ciocolată coaptă pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite.* Bavarois poate fi răcit până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire