Bavarois cu caise și ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bavarois cu caise și ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați caise coapte ferme, gelatină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scorțișoară bavarois cu Cantuccini crumble-Club de gătit! / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Plăcintă Cu Ciocolată Și Caise, și Coroană De Caise De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti caisele proaspete si uscate cu zahar intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand caisele se inmoaie si amestecul este siropos, aproximativ 15 minute. Se răcește 10 minute și se purifică într-un blender până se omogenizează foarte mult (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Forțați pur și simplu printr-o sită foarte fină într-un castron, apăsând pe solide și apoi aruncându-le. Se răcește la temperatura camerei.
Presărați gelatina peste 1/4 cană de lapte într-o cană și lăsați să se înmoaie în timp ce pregătiți crema. Aduceți restul de 1 3/4 căni de lapte doar la fiert într-o cratiță grea și scoateți-l de pe foc.
Bateți gălbenușurile și zahărul într-un castron, apoi adăugați lapte fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Se toarnă cremă într-o cratiță grea și se gătește la foc moderat, amestecând continuu, până se îngroașă ușor și un termometru cu citire instantanee înregistrează 170 km f (nu lăsați să fiarbă).
Adăugați gelatina înmuiată în crema fierbinte și bateți până se dizolvă.
Bateți crema în caise pur și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră. Se răcește, acoperit, amestecând ocazional, până când crema este consistența albușurilor crude, aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Îndepărtați partea unei tigaie cu formă de arc de 24 de centimetri (9 până la 9 1/2 inch), apoi fundul untului și praful cu făină, eliminând excesul. Blocați partea cu arc în jurul fundului.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un castron mic de metal așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional și îndepărtați partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc.
Bateți gălbenușurile și zahărul cu un mixer electric la viteză mare până când amestecul este gros, palid și formează o panglică atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 6 minute cu un mixer în picioare sau 12 minute cu un handheld. Bateți în ciocolată până când se combină.
Bateți albușurile cu sare într-un alt bol folosind bătătoare curățate până când albii țin doar vârfuri moi. Se amestecă o pătrime de alb în amestecul de ciocolată pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Puneți aluatul în tigaie cu formă de arc, întinzându-l uniform și coaceți în mijlocul cuptorului până când baza de ciocolată este elastică la atingere, 10 până la 12 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Bateți smântâna cu sare într-un castron folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri moi. Îndoiți ușor smântâna și sucul de lămâie în cremă și turnați peste baza de ciocolată în tigaia springform. Se răcește bavarois, acoperit cu o placă mare inversată, până se fixează, cel puțin 10 ore.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei și îndepărtați partea.
* Apricotul pur și baza de ciocolată coaptă pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite.* Bavarois poate fi răcit până la 2 zile.