Batoanele de lămâie mată ale bunicii
Batoanele de lămâie mată ale bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 148 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 14 cenți pe porție. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, coajă de lămâie, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Batoanele de lămâie mată ale bunicii, Bare de smochine înghețate cu lămâie, și Bare De Lămâie Mată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. grăsime de Jos și părțile laterale ale unei tigaie pătrat de 8 inch.
Într-un castron mediu, amestecați untul, făina și 1/4 cană zahăr pudră cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul devine asemănător firimiturilor. Apăsați uniform în partea de jos a tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile crustei încep să se rumenească. Nu coaceți prea mult.
Între timp, într-un castron mediu, bateți toate ingredientele de umplere cu un mixer electric la viteză medie-mare până la omogenizare.
Se toarnă amestecul de umplere peste crusta caldă. Puneți tigaia în cuptor; coaceți încă 25 de minute sau până când umplerea este setată.
Se răcește complet înainte de îngheț.
Într-un castron mic, bateți untul și 1 1/2 căni de zahăr pudră cu un mixer electric la viteză mică până la amestecare.
Adăugați ingredientele rămase; bate la viteză mare până se omogenizează bine.
Întindeți glazura peste umplutură.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.