Batoane Stratificate De Nucă De Cocos-Ciocolată
Bare stratificate de nucă de cocos-ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 35 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 169 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, cremă de brânză philadelphia, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bare De Nucă De Cocos Stratificate, Bare De Cheesecake Cu Cremă De Nucă De Cocos Stratificate, și Batoane Stratificate Cu Unt De Arahide-Brownie-Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Linie tigaie de 13x9 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap, cu capete de folie care se extind peste laturi; pulverizați cu spray de gătit. Cuptor cu microunde 5 oz. ciocolată și 1/2 cană de unt într-un castron mediu cu microunde la 2 min. sau până când untul este topit; se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat. Se amestecă firimiturile graham, nucile și 1 cană de nucă de cocos; apăsați pe fundul tigaiei pregătite.
La frigider 15 min. Între timp, bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Adăugați treptat lapte, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de budincă uscată; bate 2 min. (
Amestecul va fi rigid.) Se amestecă 1 cană din nuca de cocos rămasă; se întinde peste stratul de ciocolată în tigaie.
Cuptor cu microunde restul de unt și ciocolată în bolul cu microunde 1 min. sau până când untul este topit; se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat.
Se toarnă peste stratul de budincă; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform stratul de budincă cu amestec de ciocolată.
Se presară cu nucă de cocos rămasă.
Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie înainte de a tăia în bare.