Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Batoanele cu prăjituri cu fructe ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 157 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, extract de vanillan, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe, Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe, și Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci (20 cm) în partea de jos și în sus a părților laterale cu două foi de folie de aluminiu, făcând o cruce mare cu părțile laterale deasupra.
Preîncălziți cuptorul la 325 km F și poziționați suportul în centrul cuptorului.
Într-un castron mare, aruncați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați zahărul brun, nucile, curmalele, cireșele și caisele. Folosiți degetele pentru a amesteca fructele, separați orice bucăți lipite între ele.
Bateți ouăle și vanilia într-un castron mic, apoi amestecați-le cu amestecul de fructe și nuci până când totul este acoperit cu aluatul.
Întindeți amestecul în tigaia de copt și apăsați ușor pentru a-l uniformiza.
Coaceți timp de 35-40 de minute până când partea superioară a barelor este maro aurie și s-a îndepărtat doar-ușor de părțile laterale ale tigaiei. Răciți barele din tigaie, apoi ridicați-le.
Pentru a tăia barele răcite, utilizați un cuțit ascuțit greu, cum ar fi un cuțit de pâine, pentru cele mai bune rezultate în obținerea de felii curate. Depozitare: barele pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la o săptămână.