Batoane pecane cu caramel
Batoanele cu nuci pecane cu caramel ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 153 de calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Dacă aveți la îndemână nuci pecan, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Batoane cu nuci pecan caramel , Batoane cu nuci pecan caramel și Batoane cu nuci pecan caramel .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați untul și zahărul brun la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Într-un castron mic, bate ouăle și vanilia. Adăugați treptat amestecul de zahăr fierbinte, amestecând constant.
Combinați făina și praful de copt; se adauga treptat in amestecul de unt si se amesteca bine. Se amestecă nuci pecan.
Răspândiți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese cu firimituri umede și marginile sunt crocante. Se răcește pe un grătar. Pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți.