Batoanele cu nuci pecane cu caramel ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 153 de calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Dacă aveți la îndemână nuci pecan, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Batoane cu nuci pecan caramel , Batoane cu nuci pecan caramel și Batoane cu nuci pecan caramel .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați untul și zahărul brun la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Într-un castron mic, bate ouăle și vanilia. Adăugați treptat amestecul de zahăr fierbinte, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga
Arahide
Provolone Proaspăt Ras
Lemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Aripioare De Pui (3-1/2 Uncii Fiecare)
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați făina și praful de copt; se adauga treptat in amestecul de unt si se amesteca bine. Se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Provolone Proaspăt Ras
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
3
Răspândiți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Cani De Glazura De Vanilie La Conserva
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De Pește
4
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese cu firimituri umede și marginile sunt crocante. Se răcește pe un grătar. Pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți.