Batoane Napolitane Cu Ciocolată Oreo Brownie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele Napolitane cu ciocolată Oreo Brownie. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 296 calorii. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, oreos umplut cu căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Ciocolată Oreo Brownie, Ciocolata Chip Cookie & Oreo Fudge Brownie Bar, și Final Brownie Oreo Ciocolata Chip Cookie Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică de 9 cm 5 cm cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit.Ungeți untul cu zahărul brun și granulat. Bateți vanilia și oul și bateți până când oul este amestecat, apoi bateți în sare și bicarbonat de sodiu. Cu mâna, amestecați făina până când este încorporată. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Apăsați aproximativ jumătate din aluat în fundul tigaiei cât mai uniform posibil (înghețați restul). Apăsați 8 Oreos întregi direct în aluat, distanțând uniform. Detașați o parte a fiecăruia dintre cele 8 Oreos cu aromă de fructe de pădure (sau altă aromă) și lipiți Oreo "partea lipsă în jos" deasupra celorlalte Oreos, astfel încât să aveți 8 stive mici.Spălați vasul de amestecare. Topiți untul în vasul de amestecare (dacă utilizați un castron sigur pentru cuptorul cu microunde) sau pur și simplu topiți untul și adăugați-l în castron. Se amestecă pudra de cacao până se omogenizează. Se amestecă zahărul și vanilia.
Adăugați oul și bateți ușor (nu bateți) doar pentru a amesteca, apoi amestecați sarea și praful de copt.
Se adaugă făina și se amestecă până se încorporează.
Se toarnă peste Oreos și se întinde aluatul pentru a le acoperi.
Coaceți pe raftul central la 350 timp de 30 de minute sau până când brownies-urile apar setate și marginile sunt umflate. Se răcește pe un suport de sârmă. Când se răcește, răciți brownies-urile timp de aproximativ 2 sau 3 ore. Ridicați din tigaie și tăiați în 16 pătrate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile Oreo pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.