Batoane Gooey Caramel-Ciocolată
Gooey Caramel-ciocolată baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 173 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica betty Ciocolata Fudge tort mix, unt, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Caramel Cu Ciocolată Lipicioasă, Ooey gooey ciocolată caramel rolo baruri, și Gooey Sărat Caramel Ciocolată Chip Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Rezervați 1/2 cană amestec de tort pentru topping. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, 1/2 cană de unt și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până se formează aluatul. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se întinde într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Coaceți 14 până la 18 minute sau până când este setat.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți caramelele, 1/4 cană de unt și laptele condensat la foc mediu aproximativ 8 minute, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite și amestecul este neted.
Întindeți umplutura de caramel uniform pe crusta parțial coaptă. Într-un castron mic, amestecați rezervat 1/2 cană amestec de tort, ovăzul și 3 linguri unt cu furculiță până se sfărâmă.
Se presară peste umplutura de caramel.
Coaceți cu 18 până la 22 de minute mai mult sau până când blatul este setat. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi barele. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Magazin acoperit.