Batoane Glazurate Cu Lămâie-Nucă De Cocos
Bare glazurate de lamaie-nuca de cocos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 79 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, zahăr pudră, produs din ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gogoși coapte glazurate cu lămâie cu glazură de nucă de cocos, Bare De Nucă De Cocos Cu Lămâie, și Bare De Nucă De Cocos Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mic, se amestecă 1 cană de amestec Bisquick și 2 linguri de zahăr pudră.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până se sfărâmă. Apăsați în tigaie pătrată de 8 inci fără grăsime.
Coaceți descoperit aproximativ 10 minute sau până se rumenesc. Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de bare rămase.
Se toarnă amestecul de nucă de cocos peste stratul copt.
Coaceți aproximativ 25 de minute mai mult sau până când se fixează și se rumenesc. Slăbiți marginile de pe părțile laterale ale tigaiei în timp ce sunt calde.
În castron mic, se amestecă ingredientele glazura de lamaie pana se omogenizeaza; răspândit peste bare. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.