Batoane de porumb (Sorullos de Maiz)

Batoane de porumb (Sorullos de Maiz)
Bastoane de porumb (Sorullos de Maiz) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, făină de porumb, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Chicha de ma (băutură de porumb), Maja Blanca Maiz (Budinca De Porumb), și Salată de fasole și porumb (Ensalada de Frijol y Maiz).

Instrucțiuni

1
Amestecați făina de porumb, zahărul, sarea și apa împreună într-un bol de amestecare până când s-a format un aluat. Se lasă deoparte să se răcească 10 minute. Odată suficient de rece pentru a manipula, așezați o lingură de aluat în palma mâinii; faceți o depresiune în centru. Îndoiți o jumătate de felie de brânză americană într-un teanc și puneți-o în gaură. Puneți mai mult aluat deasupra; rotiți bățul de porumb într-o formă de cârnați, asigurându-vă că brânza nu este expusă. Repetați cu aluatul rămas și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Gătiti bețișoarele de porumb în uleiul încins până se rumenesc și plutesc în vârful uleiului, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista