Batoane de porumb (Sorullos de Maiz)
Bastoane de porumb (Sorullos de Maiz) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, făină de porumb, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Chicha de ma (băutură de porumb), Maja Blanca Maiz (Budinca De Porumb), și Salată de fasole și porumb (Ensalada de Frijol y Maiz).
Instrucțiuni
Amestecați făina de porumb, zahărul, sarea și apa împreună într-un bol de amestecare până când s-a format un aluat. Se lasă deoparte să se răcească 10 minute. Odată suficient de rece pentru a manipula, așezați o lingură de aluat în palma mâinii; faceți o depresiune în centru. Îndoiți o jumătate de felie de brânză americană într-un teanc și puneți-o în gaură. Puneți mai mult aluat deasupra; rotiți bățul de porumb într-o formă de cârnați, asigurându-vă că brânza nu este expusă. Repetați cu aluatul rămas și brânza.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la 375 grade F (190 grade C).
Gătiti bețișoarele de porumb în uleiul încins până se rumenesc și plutesc în vârful uleiului, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie înainte de servire.