Batoane De Porumb Cheddar Jalape8oro
Batoanele de porumb Cheddar jalape de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scallion, jalape murat, Cheddar grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Batoane De Porumb Cheddar & Jalape, Brioșe De Porumb Jalapeno Cheddar, și Jalapeimbolbo-Brioșe De Porumb Cheddar.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți tigăile de porumb în cuptor 10 minute.
Bateți împreună făina de porumb, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Bateti impreuna Zara si oul intr-un alt bol, apoi adaugati la amestecul de faina de porumb impreuna cu Cheddar, scallion, jalapeinculos (dupa gust) si 2 linguri de unt, amestecand pana se combina.
Scoateți tigăile din cuptor și împărțiți restul de 2 linguri de unt între forme. Împărțiți rapid aluatul între forme (aproximativ 3 linguri fiecare)și coaceți până când blaturile sunt aurii și o culegere de lemn sau o frigăruie iese curată, 12 până la 15 minute (15 până la 20 de minute dacă folosiți tigaie).
Răciți bețișoarele de porumb în tigăi pe un suport cu 3 până la 5 minute înainte de a le scoate din forme.
* Disponibil la Bridge Kitchenware (800-274-3435 sau 212-838-1901).