Batoane De Plăcintă Germane Cu Ciocolată-Pecan

Batoane De Plăcintă Germane Cu Ciocolată-Pecan
Batoanele de plăcintă cu ciocolată-Pecan germane ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 714 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, ouă, jumătăți și bucăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Ciocolată Germană Pecan Pie Baruri, Ciocolată Germană Pecan Pie Baruri, și Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu rezistentă, permițând extinderea de 2 până la 3 inci peste laturi. Ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Pulsați făina și următoarele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie de 5 până la 6 ori sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Apăsați amestecul pe partea inferioară și 3/4 inch în sus a tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
5
Coaceți crusta la 350 timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și presărați bucăți de ciocolată peste crustă. Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Bateți împreună zahărul brun și următoarele 3 ingrediente până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos și pecanele prăjite și se pune lingura în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și setați. Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 1 oră). Se răcește 1 oră. Ridicați barele coapte din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Transferați pe o placă de tăiat; tăiat în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE
11
Batoane de plăcintă germane cu ciocolată-Bourbon-Pecan: pentru o lovitură plină de spirit, bateți 1/4 cană din bourbonul preferat în amestecul de zahăr brun în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce GermanăCiocolată Dulce Germană
Zahăr BrunZahăr Brun
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista