Crunchy bețișoare de pește cu sos Tartar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 384 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Bețișoare de pește cu sos Tartar, Bețișoare de pește de casă cu sos Tartar, și Bețișoare De Pește La Cuptor Cu Sos Tartar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați maioneza cu roșiile uscate la soare, castraveții, ceapa roșie, mărarul și sucul de lămâie. Condimentează sosul tartru cu sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sos Tartar
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Cornișon
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Crengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle cu apa. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați 1/2 cană de făină cu sare și cayenne. Într-un al treilea castron puțin adânc, combinați fulgii de cartofi cu restul de 1/4 cană de făină și condimentați cu sare și cayenne. Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară și alta cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Lucrând în loturi, dragați codul în făină, atingând excesul. Înmuiați codul în ou, lăsați orice exces să picure înapoi în castron, apoi acoperiți codul în fulgii de cartofi, apăsând pentru a-i ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați codul pe foaia de copt cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 1 1/2 inci de ulei la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lucrând în 2 loturi, prăjiți codul în uleiul încins, rotind o dată, până devine auriu și crocant, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați peștele pe hârtie cătrefoaie de copt curățată și presărați ușor cu sare. Repetați cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Se servește imediat cu sosul tartru și pene de lămâie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.