Batoanele de ovăz cu curmale necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 36 de porții. O porție conține 159 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Un amestec de făină, lapte, sare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Batoanele de curmale cu coajă de portocală și arțar, Briose cu cireșe, curmale și nuci și Tort de ciocolată și curmale cu glazură lipicioasă de caramel și ciocolată .
Instrucțiuni
1
Puneți fulgii de ovăz într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați până se măcină fin; dați deoparte. Într-un bol mare, mixați grăsimea vegetală și zahărul până când se mănâncă ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați-le la amestecul cremos alternativ cu laptele bătut, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți jumătate din aluat pentru a-l încadra într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Într-o cratiță mare, combinați curmalele, zahărul, apa și sucul de lămâie, dacă doriți; aduceți la fierbere. Lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Date
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Întindeți peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Întindeți aluatul rămas în formă; așezați-l peste umplutură și lipiți marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți la 200°C timp de 15-20 de minute sau până când crusta devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Combinați ingredientele glazurii; întindeți peste batoane cât timp acestea sunt calde. Răciți pe un grătar metalic înainte de a tăia.