Batoane de ovăz cu curmale
Batoanele de ovăz cu curmale necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 36 de porții. O porție conține 159 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Un amestec de făină, lapte, sare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Batoanele de curmale cu coajă de portocală și arțar, Briose cu cireșe, curmale și nuci și Tort de ciocolată și curmale cu glazură lipicioasă de caramel și ciocolată .
Instrucțiuni
Puneți fulgii de ovăz într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați până se măcină fin; dați deoparte. Într-un bol mare, mixați grăsimea vegetală și zahărul până când se mănâncă ușor și pufos.
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați-le la amestecul cremos alternativ cu laptele bătut, amestecând bine după fiecare adăugare.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți jumătate din aluat pentru a-l încadra într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm; dați deoparte.
Într-o cratiță mare, combinați curmalele, zahărul, apa și sucul de lămâie, dacă doriți; aduceți la fierbere. Lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Întindeți aluatul rămas în formă; așezați-l peste umplutură și lipiți marginile.
Coaceți la 200°C timp de 15-20 de minute sau până când crusta devine aurie.
Combinați ingredientele glazurii; întindeți peste batoane cât timp acestea sunt calde. Răciți pe un grătar metalic înainte de a tăia.