Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da baruri Pecan un try. O porție conține 163 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 25. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, extract de vanillan, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 47 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane De Nuci Pecan, Placinta Cu Nuci Pecan Baruri, și Placinta Cu Nuci Pecan Baruri I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F și aranjați un suport în mijloc. Aliniați un vas de copt de 8 x 8 inci cu folie de aluminiu, lăsând câțiva centimetri de consolă pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați nucile pecan, untul, făina, zahărul și sarea într-un bol al unui robot de bucătărie și pulsați până când amestecul este bine combinat și seamănă cu făina grosieră. Apăsați amestecul uniform în vasul de copt pregătit și coaceți până când este ușor auriu, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Scoateți din cuptor și faceți imediat umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Bateți împreună zahărul, melasa, siropul de porumb, untul, romul dacă folosiți, vanilia, sarea și ouăle într-un bol mic până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4 Căni De Făină De Grâu
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați nucile pecan și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3
Se toarnă amestecul de pecan peste crusta fierbinte și se întoarce vasul de copt în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Coaceți până când blatul este rumenit și setat, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de a scoate din vas și de a tăia în pătrate de 1 inch.