Batoane De Jeleu Cu Unt De Arahide

Batoane De Jeleu Cu Unt De Arahide
Unt de arahide jeleu baruri este un vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 734 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Această rețetă este plăcută de 60 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, suc de lămâie din 1 lămâie, jeleu de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Batoane Cu Unt De Arahide Și Jeleu, Batoane cu unt de arahide și jeleu, și Batoane de plăcintă cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru jeleu: stoarceți ușor strugurii din piele, așezând strugurii într-o cratiță mare sau într-o oală cu fund mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Puneți piei într-un blender cu jumătate de zahăr și amestecați aproximativ, apoi adăugați în oală împreună cu restul de zahăr și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se pune la foc mediu și se fierbe ușor aproximativ zece minute pentru a dizolva zahărul și a înmuia strugurii, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Răzuiți în blender și amestecați bine, apoi forțați înapoi în oală prin strecurătoare cu ochiuri fine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Puneți o farfurie albă mică în congelator. Întoarceți amestecul la foc mic și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă, 10 până la 15 minute. Testați pentru coacere, aruncând un pic de gem pe farfuria înghețată și congelând timp de un minut, apoi înțepând. Dacă curge, continuați să gătiți, testați la fiecare 2 minute până când este setat. Scoateți imediat din oală și răzuiți într-un vas de amestecare mediu, apoi răciți peste baie de gheață sau în frigider. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni odată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Așezați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Dacă doriți bare groase de tort, unt și făină un vas de copt de 8 pe 8 inci; pentru bare mai subțiri și mai rapide, ungeți o foaie de copt de 9 pe 13 inci. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament, lăsând o surplombă la ambele capete. Puneți tigaia pregătită deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, bateți untul cu zaharuri până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți ouăle, urmate de vanilie și unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Combinați făina, praful de copt și alunele într-un castron mediu și bateți pentru a combina. Îndoiți ingredientele uscate în aluat, apoi întindeți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Pentru un model uniform de chevron, puneți jeleu într-o pungă de conducte sau o pungă de plastic și tăiați vârful, apoi țevi mai multe linii subțiri destul de apropiate pe suprafața aluatului. Trageți un cuțit de tăiere peste linii, alternând direcțiile. Pentru vârtejuri aleatorii, lingurați pete de jeleu uniform pe suprafața aluatului și rotiți cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Pentru o tigaie superficială, coaceți 20-30 de minute, întorcându-vă o dată la jumătatea coacerii. Pentru tigaia mai mică și mai adâncă, va trebui să coaceți cel puțin o oră, rotind la fiecare 20 de minute. Barele sunt complet coapte atunci când o frigăruie sau un cuțit de tăiat introdus în centru iese cu doar câteva firimituri, care nu ar trebui să fie umede, dar vor fi totuși lipicioase. Se lasă să se răcească complet înainte de îndepărtare. Pentru o îndepărtare mai rapidă și o feliere mai îngrijită, puneți-l la frigider pentru a se răci cel puțin 2 ore sau peste noapte. Pentru a tăia bare de mică adâncime, ridicați din tigaie prin consola pergamentului și așezați-o pe scândură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați cu un cuțit de bucătar curat. Pentru bare mai groase, răsturnați pe o tăietură, apoi inversați și feliați cu un cuțit de bucătar curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții9
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista