Unt de arahide jeleu baruri este un vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 734 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Această rețetă este plăcută de 60 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, suc de lămâie din 1 lămâie, jeleu de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Batoane Cu Unt De Arahide Și Jeleu, Batoane cu unt de arahide și jeleu, și Batoane de plăcintă cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru jeleu: stoarceți ușor strugurii din piele, așezând strugurii într-o cratiță mare sau într-o oală cu fund mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Puneți piei într-un blender cu jumătate de zahăr și amestecați aproximativ, apoi adăugați în oală împreună cu restul de zahăr și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se pune la foc mediu și se fierbe ușor aproximativ zece minute pentru a dizolva zahărul și a înmuia strugurii, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Răzuiți în blender și amestecați bine, apoi forțați înapoi în oală prin strecurătoare cu ochiuri fine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Puneți o farfurie albă mică în congelator. Întoarceți amestecul la foc mic și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă, 10 până la 15 minute. Testați pentru coacere, aruncând un pic de gem pe farfuria înghețată și congelând timp de un minut, apoi înțepând. Dacă curge, continuați să gătiți, testați la fiecare 2 minute până când este setat. Scoateți imediat din oală și răzuiți într-un vas de amestecare mediu, apoi răciți peste baie de gheață sau în frigider. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni odată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Așezați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Dacă doriți bare groase de tort, unt și făină un vas de copt de 8 pe 8 inci; pentru bare mai subțiri și mai rapide, ungeți o foaie de copt de 9 pe 13 inci. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament, lăsând o surplombă la ambele capete. Puneți tigaia pregătită deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu, bateți untul cu zaharuri până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți ouăle, urmate de vanilie și unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Combinați făina, praful de copt și alunele într-un castron mediu și bateți pentru a combina. Îndoiți ingredientele uscate în aluat, apoi întindeți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Usturoi Opărit
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
5
Pentru un model uniform de chevron, puneți jeleu într-o pungă de conducte sau o pungă de plastic și tăiați vârful, apoi țevi mai multe linii subțiri destul de apropiate pe suprafața aluatului. Trageți un cuțit de tăiere peste linii, alternând direcțiile. Pentru vârtejuri aleatorii, lingurați pete de jeleu uniform pe suprafața aluatului și rotiți cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Pentru o tigaie superficială, coaceți 20-30 de minute, întorcându-vă o dată la jumătatea coacerii. Pentru tigaia mai mică și mai adâncă, va trebui să coaceți cel puțin o oră, rotind la fiecare 20 de minute. Barele sunt complet coapte atunci când o frigăruie sau un cuțit de tăiat introdus în centru iese cu doar câteva firimituri, care nu ar trebui să fie umede, dar vor fi totuși lipicioase. Se lasă să se răcească complet înainte de îndepărtare. Pentru o îndepărtare mai rapidă și o feliere mai îngrijită, puneți-l la frigider pentru a se răci cel puțin 2 ore sau peste noapte. Pentru a tăia bare de mică adâncime, ridicați din tigaie prin consola pergamentului și așezați-o pe scândură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
7
Tăiați cu un cuțit de bucătar curat. Pentru bare mai groase, răsturnați pe o tăietură, apoi inversați și feliați cu un cuțit de bucătar curat.