Batoane de Granola cu unt de arahide și miere
Unt de arahide și miere Granola Baruri necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest mic dejun are 270 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1700 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de ovăz de modă veche, scorțișoară, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Unt De Arahide Miere Nu Coace Granola Baruri, Unt De Arahide Miere Nu Coace Granola Baruri, și Batoane De Granola Cu Quinoa Cu Mere, Arahide + Miere.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie de copt de 9x13 cu hârtie pergament, astfel încât hârtia pergament să se extindă peste marginile tigaiei. Setați rack-ul în cuptor în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Luați 1/2 cană de ovăz de ovăz și pulsați-le într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Așezați aceste ovăz măcinat cu fulgii de ovăz rămași și scorțișoara într-un castron și amestecați până se combină. (Puteți sări peste acest pas dacă nu aveți un robot de bucătărie. Continuați cu rețeta cu întreaga cantitate de ovăz.)
Fie cu un mixer de stand, fie cu mâna cu un tel, bateți albușul până se spumează. Bate în miere. Bateți în untul de arahide.
Adăugați amestecul de scorțișoară de ovăz.
Se toarnă untul topit peste tot și se amestecă până se combină bine. Se amestecă stafidele.
Întindeți amestecul pe fundul vasului de copt tapetat cu hârtie pergament într-un strat uniform.
Se introduce la cuptor și se coace 25 de minute, până se rumenesc frumos deasupra.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia în 12-16 bare. Întoarceți-vă la cuptor, reduceți focul la 300 F și coaceți încă 15 minute.
Scoateți din cuptor să se răcească.
Lăsați să se răcească complet înainte de a mânca. Răcirea este importantă pentru fixarea barelor, în caz contrar, acestea pot fi puțin prea sfărâmicioase.